Wow Error javítása

July 29, 2020

Mit lehet tenni ha wow erroroktól nem tudsz szabadulni ?

1. Zárd be a Wowt (lépj ki a játékból teljesen), keresd meg hova telepítetted fel a játékot (általános , alapértelmezett elérési útvonal Windows XP –n pl: C:\Program Files\World of Warcraft\) , itt keresd meg a Cache mappát, amiben találsz egy WDB mappát. Töröld annak a tartalmát !

2. Szélsőséges esetekben előfordul, hogy a fentebbi megoldások sem oldja meg, akkor: Keresd meg a Wow könyvtárán belül az Interface mappát. Nevezd át (ez az AddOn-ok és UI eredeti kinézetét eredményezi), vagy töröld teljesen!

3. Érdemes esetleg kipróbálni még OpenGL –el futtatva a wowot ablak nézetben (tehát nem full képernyőn, ahogy az alapértelmezett lenne) és kikapcsolni minden hangot a játék menüjében.

Ha ezek után sem tudsz szabadulni a wow errotól, akkor még mindig nincs veszve semmi. Futtass egy Repair.exe –t , ha ez se oldotta meg , akkor reinstall wow, esetleg driver frissítéseket érdemes még végre hajtani.

Szerzői jog 2020 Death Fight [D&F] - 3.3.5a PvE/PvP Blizzlike (5x) Szerver. Minden jog fenntartva.

A World of Warcraft® és a Blizzard Entertainment® a Blizzard Entertainment minden védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és / vagy más országokban. Ezek a feltételek és az összes kapcsolódó anyag, logó és kép szerzői joggal védett © Blizzard Entertainment. Ezt a webhelyet semmilyen módon nem társítja vagy támogatja a Blizzard Entertainment®..